Síguenos en:
telefono933 393 585

Model 720

Declaracions informatives sobre bens i drets situats en l’estranger (720)
   El proper 1 d’abril de 2019 acaba el termini per la presentació del model 720 de declaracions informatives sobre bens i drets situats en l’estranger.

   Amb la finalitat de donar una idea sobre aquest model direm que estan obligats a fer-lo les persones (físiques o jurídiques) que siguin residents en Espanya i tinguin bens i drets en un altre país.

   Sense voler entrar al detall, s’ha de declarar qualsevol d’aquestes situacions:
   * Comptes en entitats financeres a l'estranger que superin els 50.000€ en conjunt, independentment del percentatge que tingueu del total o de que sigueu titularitat o simplement autoritzats.
   * Immobles o drets sobre immobles situats en l'estranger amb valor superior als 50.000€ independentment del percentatge que tingueu del total o de que sigueu titularitat o simplement autoritzats.
  * Valors, drets, assegurances i rendes dipositades, gestionats o obtinguts en l'estranger amb valor conjunt superior de 50.000€ independentment del percentatge que tingueu del total o de que sigueu titularitat o simplement autoritzats

   Els hi recordem que en cas de variacions respecte el darrer model presentat en més de 20.000€ i en qualsevol dels tres blocs, obliga a tornar a presentar el model per aquestes variacions.
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
  • Nombre*
  • Email*
  • Teléfono*
  • Mensaje*
  • He leído y acepto las condiciones de uso y la política de privacidad.
    *
  • Política de privacidad*
  • * obligatorio

Ubicación y Contacto

Paseo Sant Antoni, 33
08014 Barcelona
(Al lado de la Estación de Sants)

Tel.: 933 393 585
Fax.: 934 111 242
gestoriaalert@gestoriaalert.com
Horario :
Lunes a jueves
de 9h a 13:30h y de 16h a 19h
        Viernes de 9h a 14h